Zaalverhuur voor zakelijke bijeenkomsten

Voor zakelijke bijeenkomsten is de Jachthoeve heel geschikt. De prachtige locatie, rustig gelegen in een landelijk gebied zorgt voor een goede sfeer en is een uitermate geschikte plek voor een personeelsfeest of een vergadering in stijl. 

Wij van De Jachthoeve kunnen met onze deelnemers een lunch verzorgen, evenals de koffie en thee met verrukkelijk huisgemaakt gebak. Ook het laten verzorgen van een sapje met een hapje behoort tot de mogelijkheden. 

Door onze samenwerking met De Elstar Catering is het ook mogelijk om een buffet, een barbecue of een diner te organiseren. Waar u ook voor kiest, De Jachthoeve en De Elstar Catering zorgen voor een uitermate verzorgde bijeenkomst met voortreffelijke catering en eindeloze mogelijkheden. Informeer gerust naar de mogelijkheden. 

De locatie is voor zakelijke bijeenkomsten geschikt voor 30 tot 100 personen.
De zaal beschikt over een entree met kapstokken, een verzorgde toiletruimte met 3 toiletten (waarvan 1 mindervalide toilet).
Voor de catering is er een ruime, volledig ingerichte keuken aanwezig. Ook een beamer voor uw vergadering is te huur. 
De buitenruimte bestaat uit een terras en een grasveld. Ook is er ruime parkeergelegenheid.

Om een goede indruk te krijgen van de zaal, raden wij u aan om eerst een keer langs te komen. Maak hiervoor bij voorkeur een afspraak zodat wij u het een en ander uit kunnen leggen.

Op zondag houden wij rustdag. De zaal wordt dan niet verhuurd en vanwege de zondagsrust willen we dat op zaterdagavond de zaal om 23.45 donker is.

In juli en augustus wordt de zaal 's avonds niet verhuurd.

Informeer vrijblijvend naar onze prijs via ons telefoonnummer 06 - 83 99 53 78 of neem vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier

                

Copyright: Zorgboerderij De Jachthoeve