Zaalverhuur aan particulieren

Een verjaardag, verloving of jubileum te vieren? Dan is De Jachthoeve een prachtige locatie! Rustig gelegen in een landelijk gebied geeft deze prachtige zaal gelijk allure aan uw feestje. De locatie is geschikt voor 30-80 personen, inclusief kinderen. Voor de kinderen is boven een eigen zithoekje gecreĆ«erd, en er zijn ook kinderstoelen aanwezig. 

De zaal van de Jachthoeve verhuren we van maandag tot en met zaterdag. Het is mogelijk om enkel de zaal te huren en zelf de catering te verzorgen. Ook kunt u ervoor kiezen de taarten en sappen te laten verzorgen door De Jachthoeve. Heel handig is het om een Koffie en Thee pakket te bestellen, met daarin koffie met grove maling voor de percolator, thee, koffiemelk en suiker.  Een beamer is ook te huur. 

Bij de zaal is een terras, speelveld, 3 toiletten (waarvan 1 mindervalide toilet) en een ruime keuken. U kunt gebruik maken van een koffiepercolator, koelkast, vaatwasser, oven, gasstel, frituurpan en het servies. Ook is er voldoende parkeergelegenheid aanwezig. 

Om een goede indruk te krijgen van de zaal, raden wij u aan om eerst een keertje langs te komen. Maak hiervoor bij voorkeur een afspraak zodat wij u het een en ander uit kunnen leggen.

Op zondag houden wij rustdag. De zaal wordt dan niet verhuurd en vanwege de zondagsrust willen we dat op zaterdagavond de zaal om 23.45 donker is.

In juli en augustus wordt de zaal 's avonds niet verhuurd.

Informeer vrijblijvend naar onze prijs via ons telefoonnummer 06 - 83 99 53 78 of neem vandaag nog contact met ons op via ons contactformulier

                

Copyright: Zorgboerderij De Jachthoeve