Zorgboerderij de Jachthoeve in het nieuws
Soms verschijnen er prachtige artikelen in (plaatselijke) nieuwsbladen en tijdschriften over de Jachthoeve!
Natuurlijk willen we die jou niet onthouden. Hier vind je dan ook de artikelen, of de link naar de artikelen. Veel leesplezier!


In Buitenronde, een uitgave over het buitengebied van de gemeente Ede, november 2018 is een artikel geplaatst over De Jachthoeve.
Lees hieronder het artikel dat geplaatst is in Buitenronde terug!

In juni was er een mooi artikel over ons te lezen in Ede Nieuws!
29 juni verscheen er in Ede Nieuws een artikel over onze zorgboerderij. lees het artikel hier terug!  Ook heeft ede.nieuws.nl  een filmpje op haar site en Youtube geplaatst. Dat filmpje kun je hieronder bekijken.In mei  2018 verscheen het onderstaande artikel in vakblad NieuweOogst: 
Jachthoeve heeft reformatorische basis
FRUITTEELT                                                 24 MEI 2018 OM 10:50UUR
 
Zorgboerderij De Jachthoeve in Wekerom werkt vanuit een reformatorische overtuiging. Het echtpaar Van Vulpen wil de twaalf deelnemers een veilige omgeving bieden. Zij werken in de fruithof, bakken taarten en doen andere klussen.
De Jachthoeve ligt tussen de bomen aan de rand van het bos in Wekerom. De zorgboerderij is in oktober 2016 gestart en heeft twaalf medewerkers met een verstandelijke beperking, psychische problemen, een autistische stoornis, niet-aangeboren hersenletsel, jongeren uit het speciaal onderwijs en mensen met een burn-out, die elk een aantal dagdelen komen werken. De zorgboerderij werkt vanuit een reformatorische overtuiging.
'Wij wonen hier nu 36 jaar', zegt initiatiefneemster Mijnie van Vulpen. 'We hebben eerst een gemengd bedrijf gehad, met varkens en akkerbouw. De varkens hebben we al jaren geleden weggedaan; de akkerbouw is altijd gebleven. Maar vanwege de beperkte hoeveelheid grond bij ons bedrijf zagen we in dat we daarnaast iets anders moesten gaan doen.'

Lees het vervolg van het artikel hier. En bekijk ook de mooie foto's!

De Lunterse krant schreef over de High Tea

                

Copyright: Zorgboerderij De Jachthoeve