High Tea en Wandelarrangementen
High Tea
Vanaf 1 oktober 2018 kunt u bij ons genieten van een sfeervolle high tea in onze zaal.  Intiem met z'n tweetjes of juist met een hele groep genieten van onze theesoorten en  de verrukkelijke hapjes die voor u worden gemaakt op de zorgboerderij.

High tea groot:     7 hartige en 7 zoete hapjes    van 19,95 nu voor introductieprijs   15 euro (per persoon)
High tea klein:      4 hartige en 4 zoete hapjes    van 13,95 nu voor introductieprijs   9,95 euro (per persoon)

Het is noodzakelijk de high tea te reserveren. Het liefste minimaal 1 week van te voren!

Het serveren van de high tea wordt gedaan door de deelnemers van onze zorgboerderij. Zij genieten enorm van het contact met de klanten en doen er alles aan om de gerechten mooi en tot uw volle tevredenheid op te dienen. 
Mede hierom is het alleen mogelijk om een high tea te boeken tijdens openingsuren van de zorgboerderij (dinsdag - vrijdag, 9.30- 16.00 uur)

Wandelarrangementen
Vanaf januari 2019 bieden wij u de mogelijkheid voor een geheel verzorgde wandeling. U begint In De Jachthoeve met een kopje koffie of thee met een stuk heerlijke huisgemaakte appeltaart. Zodat u heerlijk uitgerust de wandelroute (van ca. 9 of 12 kilometer) kunt gaan lopen die we voor u hebben uitgestippeld. Zodra u terug bent bij De Jachthoeve verrassen wij u met een lunchplank met de lekkerste gerechten (let op: dit is geen high tea) en een huisgemaakte kom soep.  Voor 12,50 per persoon. Graag even van te voren telefonisch reserveren! 

Het serveren van het arrangement wordt gedaan door de deelnemers van onze zorgboerderij. Zij genieten enorm van het contact met de klanten en doen er alles aan om de gerechten mooi en tot uw volle tevredenheid op te dienen. 
Mede hierom is het alleen mogelijk om een arrangement te boeken tijdens openingsuren van de zorgboerderij (dinsdag - vrijdag, 9.30- 16.00 uur)


oor 

                

Copyright: Zorgboerderij De Jachthoeve