De Zorgboerderij
Onze reformatorische zorgboerderij de Jachthoeve is in oktober 2016 gestart. Inmiddels werkt er een leuk groepje met enthousiaste mensen op de zorgboerderij en zijn we open van dinsdag tot en met vrijdag.

De Jachthoeve is gelegen op een unieke en rustige locatie aan de rand van het bos in Wekerom (gemeente Ede). De rust, ruimte en prettige sfeer bieden een goede omgeving voor kwetsbare mensen om zichzelf te mogen zijn en zich te ontwikkelen.

Doelgroep

Op de zorgboerderij kunnen mensen terecht:
  • Met een verstandelijke beperking
  • Met psychische of psychiatrische problemen
  • Met een autistische stoornis
  • Met niet aangeboren hersenletsel 
  • Van het speciaal onderwijs
  • Die burn-out zijn geraakt.

Zorgvisie

De Jachthoeve is een zorgboerderij die vanuit reformatorische overtuiging de activiteiten aanbied. Tijdens ons eerste kennismakingsgesprek zullen we onder andere onze reformatorische normen en waarden bespreken.
De begeleiding is er zo veel mogelijk op gericht om, aansluitend op de behoefte en interesse van de zorgvrager, een ieder zijn of haar talenten op eigen tempo en wijze te laten gebruiken en ontwikkelen. Een positieve werksfeer gericht met aandacht voor ieder individu, kenmerkt de begeleidingsstijl. (Zelf)waardering zien wij als een belangrijk basis voor ontwikkeling. We hebben de overtuiging dat ook kwetsbare mensen behoefte hebben aan werk waar ze hun voldoening uit halen, zodat iedereen aan het eind van de dag met een voldaan en tevreden gevoel naar huis kan gaan.

Activiteiten
De activiteiten kunnen op de verschillende werkterreinen plaatsvinden:
  • Fruithof: voor mensen met groene vingers, bieden we werk en begeleiding in onze fruittuin met meer dan 40 soorten fruit. Beleef mee hoe alles groent en                groeit in de fruittuin en bewonder de vruchten!
  • Keuken: ook in de keuken is er leuk werk te doen, waaronder het verwerken van fruit tot bijvoorbeeld jam en het bakken van taarten en inpakken van                        producten. Onder begeleiding genieten van de heerlijke geuren en producten!
  • Winkel/terras: Voor mensen die graag wat willen betekenen voor anderen is het leuk om te helpen in de winkel of te helpen bedienen op ons terras!
  • Klussen: in en om de boerderij is altijd wel iets te doen. Ook knutselen met hout en andere creatieve dingen zijn mogelijk

Aanmelden

Bent u geïnteresseerd in onze zorg? Neem vrijblijvend contact met ons op vian onderstaand contactformulier of kom een keer langs (op afspraak). Tijdens een kennismakingsgesprek zullen we de hulpvraag in kaart brengen en met elkaar afstemmen hoe we de zorg vorm kunnen gaan geven.

info@dejachthoeve.nl
06 - 83 99 53 78


Deze tekst is voor het laatst bijgewerkt op 11 december 2018
Voornaam: *
Achternaam: *
E-mail: *
Bericht: *

                

Copyright: Zorgboerderij De Jachthoeve